Шоу

Михаела Филева ще подгрява на Ед Шийрън преди концерта му в София

   

  google

Българските фенове на Ед Шийрън броят дните до предстоящия концерт, част от „+ - = ÷ x“ Mathematics турнето на поп артиста, което предизвика рекорден интерес сред публиката. А Михаела Филева ще има честта да бъде българският подгряващ изпълнител на музикалното събитие на годината у нас.

На 31 август България посреща британската суперзвезда за неговия първи концерт на наша територия, а историята на концертния бизнес у нас досега не познаваше такъв интерес от страна на феновете за музикално събитие. От билетопродавача Ticket Station информират, че електронните билети вече са изпратени до всички 60 000 човека, които са планирали да прекарат своята събота вечер на 31 август на НС „Васил Левски“ и в компанията на романтичните песни на Ед Шийрън.

От световния промоутър АEG и българския му партньор Fest Team споделят, че до стадиона ще се влиза през четири гейта – това са: Гурко, Метростанция, Розариум и Лозенец, които са отбелязани на самия билет и е от ключово значение и за по-бърз и лесен достъп на публиката, входовете и техните номера да се спазват. Строежът на мащабната 360 градусова сцена вече започва.

Музикалната звезда Михаела Филева е официалният български подгряващ изпълнител на концерта на Ед Шийрън. Събитието се случва в точния етап от развитието на кариерата на Михаела – само няколко месеца след като изпълнителката записа албума си „96“, създаден от мултинационален авторски екип. Михаела Филева, любима и разпознаваема със своя магнетичен глас и впечатляващи сценични изпълнения, споделя:

„Изключително съм развълнувана да бъда част от това невероятно събитие. Ед Шийрън е истински майстор в разказването на истории чрез музика и един от най-успешните и обичани артисти в световната музикална индустрия. Да споделя сцената с него е едновременно чест и сбъдната мечта. Нямам търпение да открия тази незабравима вечер в София!“

След Михаела Филева на сцената на стадион „Васил Левски“ ще се качи и Калъм Скот, който придружава Ed Sheeran на датите от турнето му „+ - = ÷ x“ Mathematics.