Шоу

Снуп Дог е спечелил 9 млн. долара от изявите си около Олимпиадата

   


Рапърът от Калифорния имаше голямо присъствие в Париж 2024, като през двете седмици, в които се провеждаха игрите, многократно попадаше в центъра на вниманието. За това време Снуп Дог е спечелил 9 млн. долара, предава БГНЕС. 

Той присъства на всяко голямо събитие в рамките на летния спортен спектакъл, като започна с пренасянето на олимпийския огън през парижко предградие в рамките на церемонията по откриването.

„Гледам на това като на чест и нещо, което наистина уважавам“, каза той в интервю точно преди да излезе на улицата. „Никога не съм мечтал за нещо подобно.“

След церемонията по закриването излъчването се прехвърли на плажа в Санта Моника, където Снуп беше сред редица изпълнители от Западното крайбрежие, които изпълниха на живо в родния си град Лос Анджелис, домакин на Олимпийските игри през 2028 г.

На сцената към него се присъедини и редовният му партньор в римите д-р Дре, отбелязвайки началото на следващия епизод от най-голямото спортно събитие в света. Двамата ще издадат нов съвместен албум през октомври.