Шоу

Хороскоп за днес - 23 август

   

  google

Овен

Отдали сте се на мечти, вместо да хванете бика за рогата. Май лятото започва да ви омръзва вече. Е, още няколко купона няма да са ви излишни. Вместо да мечтаете хващайте телефона и събирайте приятели.

Телец

Днес сърцето и умът ви ще са си разменили ролите и това наистина е много странно. Вие в какви ли не ситуации сте изпадали, че това ле ще ви стресне – разумно сърце и чувствителен ум. Всъщност това е идеалната комбинация, изпробвайте я.

Близнаци

Щадете силите си, не се изхвърляйте прекалено. Има неща за вършене, но имате нужда и от почивка. По-добрата организация на нещата ви дава и по-ясна представа за мястото на всяко едно и съответно къде може да се вложат по-малко усилия, но с голям резултат. Просто следвайте входящия ред.

Рак

Днес се опитайте да сте сериозни и конкретни. Не позволявайте на емоциите да ви отклоняват от целите ви. Ориентирайте се към резултатите, но без прекалено големи очаквания.

Лъв

Още един приятен ден, забавлявайте се, играйте, но внимавайте по пътищата, доста неразумно постъпвате. В края на краищата съобразявайте се, не сте единствените участници в движението.

Дева

Не бъдете твърде сериозни, малко повече усмивки ще стопят разстоянието между вас и околните. Не давайте ухо на клюките, има къде- къде по-интересни занимания, можете например да изхвърлите ненужните неща.

Везни

Днес е ден по-скоро романтичен, отколкото посветен на сериозни занимания. Припомнете си няколко забравени стиха, направете нещо мило за хората, които обичате, и ще се почувствате невероятно.

Скорпион

Днес ще се чувствате сериозно ангажирани. Щом е така - покажете го, не оставяйте нещата само на думи или на чувства. Застанете зад обещанията си.

Стрелец

Днешният ден ще е като сбъдната молитва за вас. Ще се появяват точните хора, на точното място, в точното време, май Господ е доста по-добър логистик от всички, които сте срещали (всъщност той е най-добрият). Важното е, че ще се чувствате щастливи.

Козирог

Малко ще се объркат плановете ви днес заради претенциите на близките ви. Не се дразнете, а намерете конструктивно решение. Вие сте човекът, който може да оправи нещата, дори да изглеждат безнадеждни.

Водолей

Ще се чувствате страхотно, влюбени и замечтани, никаква работа, просто всичко е по вашата специалност – да се наслаждавате на мига. Може би и компютъра част от удоволствието иначе щяхте ли да си четете хороскопа сега...

Риби

На тези около вас ще им е много приятно да ви дразнят, а вие защо се “впрягате” като виждате, че го правят само, за да се намират на приказка. Не им обръщайте внимание, това са семенца, посяти в тяхната градинка.

хороскоп от astrohoroscope.info