Шоу

Анджелина Джоли от 20 години е тайно влюбена в свой колега

   

  google

Запознат източник разкри, че Анджелина Джоли все още е влюбена в Колин Фарел, с когото имаше връзка преди 20 години, съобщи таблоидът "In Touch Weekly".

Те се запознават на снимачната площадка на филма "Александър" през 2004 г., когато тя играе майка му.

В същото време имаше слухове, че имат връзка. Тогава Анджелина Джоли се възстановяваше от развода си с Били Боб Торнтън, а Колин Фарел наскоро се бе разделил с моделката Ким Борденейв.

Сега Джоли, на 49 г., все още е привлечена от Фарел, на 48 г.

"Те бяха страхотна двойка, но моментът не беше подходящ и двамата имаха много да израстват. Тя е много впечатлена от работата му върху себе си и какъв човек е станал. Това, което я впечатли най-много, е какъв баща е станал ирландският актьор", казва вътрешният източник.

Фарел наскоро разказа за 20-годишния си син Джеймс от Ким Борденейв, който беше диагностициран със синдром на Ангелман на двегодишна възраст - рядко неврологично заболяване, което причинява умствена изостаналост. Със сълзи на очи той разказа за успехите на сина си. Освен това Фарел създаде фондация, която ще помага на семейства с деца със специални нужди.

Освен Джеймс, Фарел има и син Хенри, който се роди през 2009 г. Майка му е полската актриса Алисия Бахледа, с която актьорът се раздели през 2010 г. Миналата година актьорът се раздели с актрисата Кели Макнамара след няколко години връзка заради натоварения си работен график.

За Джоли бащинските качества на мъжа са важни: тя все още се съди с Брад Пит, а децата им едно след друго се отказват от фамилното му име. Общо Пит и Джоли имат шест деца, три от които са осиновени: 22-годишният Мадокс, 19-годишната Захара и 20-годишният Пакс, а три са биологични: 18-годишната Шайло и 15-годишните близнаци Нокс и Вивиен, пише БГНЕС.