Новини

LG Electronics (LG) ще разкрие най-новия си модел перална машина на IFA 2024

   
LG Electronics (LG) ще разкрие най-новия си модел перална машина на IFA 2024

LG Electronics (LG) ще разкрие най-новия си модел перална машина на IFA 2024. Новият модел може да се похвали с технологията-шедьовър на LG – Artificial Intelligence Direct Drive™ (AI DD™) 2.0, както и функции на цикъла Pet Care, гарантирайки сигурноизпълнение при изпирането с по-голям и ефективен капацитет. 

Използвайки технологията на компанията за ниски вибрации, LG представя своята първа перална машина в 25-инчовата категория, предлагайки удобството за голям цикъл на зареждане, благодарение на повишения капацитет на барабана до 16 кг.1 В допълнение към повишения капацитет, новата перална машина интегрира революционната AI технология, която подобрява изпълнението на продукта.

В основата на производителността на новата перална машина е AI DD 2.0, който използва технология за дълбоко обучение, за да определя автоматично теглото на зареждането, мекотата на тъканите и нивото на замърсяване. Пералнята след това използва технологията 6Motion™, за да избере оптималния режим за пране, намалявайки увреждането на платовете с 10%, с което помагат дрехите да се запазят като нови по-дълго.2 Нещо повече, собствениците на домашни любимци могат да се възползват от функциите на режим Pet Care, който предлага изпиране на висока температура до 60о C, както и четири топли цикъла на изплакване, премахвайки ефективно 99% от миризмите от животните.

Освен това, новата перална машина LG оптимизира процеса на прането с усъвършенстеани технологии за ефективност и удобство. Благодарение на TurboWash™ 360, цикълът на изпиране може да бъде намален на само 39 минути, докато ezDispense™ технологията опростява процеса, като определя необходимото количество перилен препарат за всяко зареждане. Пералната машина предлага общо 39 режима за пране4, като автоматично запомня кой е най-използваният от тях, за да минимизира времето за настройка на цикъла. Потребителите имат достъп и до опцията Cycle List Edit, с която могат да персонализират своите предпочитания, според навиците си. 

Пералната машина използва обновения Inverter DirectDrive™ Motor на LG – ключова за компанията технология – за да осигури тишина при работата на продукта и подобрена издръжливост. 

„Щастливи сме да покажем нашата нова перална машина и да демонстрираме как технолиите на компанията могат да опростят процеса на пране с повишен капацитет и персонализирани функции,“ споделя Лю Джае-чеол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Ние ще продължим да представяме усъвършеснтвани домакински уреди, които отговарят на разнообразните нужди на потребителите спрямо пространство и начин на живот, обещавайки добавена стойност, с която да направим ежеднвието на всички по-удобно.“ 

Посетителите на IFA 2024 могат да разгледат най-новите иновации на LG, включително най-новата пералня, на щанда на компанията (Hall 18, Messe Berlin) от 6 до 10 септември. 

1 Капацитетът на барабана на пералната машина е 16 кг за модела F0Z9DFP25; действителният капацитет на барабана може да варира в зависимост от модела.

2 Тестван от Вътрешната лаборатория на LG, цикълът AI Wash в новата пералня сравнява 3 килограма смесени дрехи с цикъла Cotton на конвенционалната пералня на LG. Резултатите могат да се различават в зависимост от дрехите и околната среда.

3 Тестван от Intertek през февруари 2024 г., цикълът Pet Care намалява 99% от миризмите на домашни любимци (триметиламин, изоваларалдехид, оцетна киселина, метилмеркаптан). Резултатите могат да се различават в зависимост от платовете и околната среда.

4 Новата перална машина на LG предлага общо 39 цикъла, включващи 10 цикъла по подразбиране и до 29 допълнителни цикъла, които могат да се персонализират.

За LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company  

LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company е световен лидер в домакинските уреди, въздушните решения, както и решенията за умни домове с участието на LG ThinQ. Компанията създава различни решения със своите водещи в индустрията технологии и се ангажира да направи живота по-добър и устойчив за потребителите и планетата чрез разработване на внимателно проектирани кухненски уреди, живи уреди, СОВК и системи за пречистване на въздуха. Заедно тези продукти осигуряват повишено удобство, превъзходна производителност, ефективна работа и устойчиви решения за всеки начин на живот. За повече новини за LG посетете www.LGnewsroom.com.