Икономика Новини

Vivacom предлага нови смарт устройства на Huawei

   
Vivacom предлага нови смарт устройства на Huawei

Vivacom предлага двата най-новисмарт аксесоара на Huawei – часовника Huawei Watch Fit 3grey и безжичните слушалки Huawei FreeBuds 6i. Huawei Watch Fit 3 grey има редица полезни смарт функции за следене на здравни показатели като сърдечен ритъм, ниво на кислород в кръвта, ниво на стрес и много други, а слушалките имат усъвършенствано шумопотискане и издържат до 35 часа използване при напълно зареден калъф. Смарт часовникът може да бъде закупен на атрактивната цена от 9.98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор с план Unlimited 200, а безжичните слушалки се предлагат цена от 4.98 лв. на месец на лизинг за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор с план Unlimited 200.

Huawei Watch Fit 3 grey има класически и почти квадратен 1.82-инчов AMOLED екран с HD резолюция и пикова яркост 1500 нита, което позволява използването му дори и в най-слънчевите дни. С алуминиев корпус, дължина от 9,9 мм и тегло едва 26 грама, часовникът е изключително удобен и при по-продължително носене. Huawei Watch Fit 3 има микрофон и високоговорител и позволява на потребителите да получават известия, да говорят свободно и дори да използват камерата за видео обаждания.

Допълнително, за по-активните потребители, смарт часовникът влиза в ролята на личен треньор, като поддържаповече от 100 спортни режима. Huawei Watch Fit 3 е водоустойчив и батерията му издържа до 10 дни, като зареждането отнема само един час. Също така, той е съвместим с IOS и Android. А каишката предлага отличителен стил и удобство при ежедневно носене и спорт, защото се регулира свободно и е изработена от ергономичен найлон, който позволява на кожата да диша.

От друга страна новите безжични слушалки Huawei FreeBuds6i са със елегантен дизайн и впечатляващ бас, а накрайниците за уши са по-удобни от всякога, което позволява тяхното ползване дълго време. През слушалките потребителите могат да отговарят на повиквания и да контролират силата на звука.Те могат да се свързват с две устройства едновременно и да споделят аудио. Устойчиви са на прах и пръски от вода и носят подобрено музикално изживяване в сравнение с предходния модел.