Шоу

Хороскоп за днес - 1 септември

   
Хороскоп за днес - 1 септември

Овен

Започва септември и сякаш се прокрадва есента. Но днес е неделя и все още е лято, чудесен ден за радост и забавления. Енергията не е в своя пик, но все пак е достатъчна, за да направите нещата, които обичате. Ден за разпускане.

Телец

Семейството означава много за вас. То ви дава сила и стабилност и вие, разбира се, правите всичко възможно, за да го подкрепяте. Вече идва време да включите семейството в подготовката за зимата. Дори да не правите зимнина, може да помислите заедно за подобрения в дома.

Близнаци

Вече е време да се подготвите за идващата есен. А как най-добре бихте го направили? Пътувайки. Движението не само ви дава крила, подрежда мислите ви, но и ви носи нови вдъхновения, а най-вече радост. Използвайте този ден да добавите още едно чудесно пътуване в колекцията си.

Рак

Днес ще сте ориентирани повече върху собствените си нужди и стремежи. И това е важно, защото наближава по-хладен сезон и важно да обърнете нвимание на тялото си, разбира се и на емоциите. Най-важното е да направите преглед на хранителния си режим и да коригирате нещата, които пречат на тялото ви.

Лъв

Винаги е по-добре човек да бъде автентичен, да проявява себе си по естествен начин. За вас това не е сложно, макар че понякога влизате в роли, които не са ви по мярка. Хубав ден да наблюдавате кое ви провокира да правите неща, които не са добри за вас, защото търсите внимание или одобрение. Ден за грижа за собствените емоции.

Дева

Не забравяйте да мечтаете. Не друго, а мечтите създават бъдещето, така че не се улисвайте в дреболии. Тепърва ще събирате плодовете от всичките си усилия; иде есен, така че подготвяйте се. Ден за несериозни и приятни занимания.

Везни

Приятно и вълнуващо започва новия месец - с почивен ден. Ще имате нужда от приятелска компания и от голяма доза любов. Време е за парти. Времето все още позволява повече волности и повече свобода. Отпуснете се и просто се забавлявайте. Позволете на детето във вас да се покаже.

Скорпион

Ще имате нужда да се чувствате спокойни и сигурни. Направете нещата така, че да ви дават стабилност. Бъдете търпеливи и се опитвайте да виждате отвъд формата, оценявайте съдържанието на нещата.

Стрелец

Няма да ви свърта на едно място и как иначе, все още е лято и все още просторите мамят пътешественическата ви душа. Правете нещата със замах и вдъхновение, светът очаква вашите действия. Вдъхновяващ ден, подходящ за големи планове.

Козирог

Поели сте инициативата в свои ръце и без съмнение всичко ще организирате. И все пак малко нежност, разбиране, подкрепа от страна на другите биха направили живота ви по-приятен, по-малко тревожен и може би дори по-приказен. Въпреки цялата си практичност и желание да сте ясни и конкретни, понякога и вие очаквате другите сами да се сещат от какво имате нужда.

Водолей

Нов месец, нов късмет, но вие може дори да забравите да обърнете календара. Лятното настроение, усещането за свобода и безгрижие ще витаят около вас, а май трябва доста неща да подреждате. Имате нужда от помощ за цялата безкрайна домакинска работа. Потърсете я, открийте я и действайте, защото от това зависи душевното ви здраве.

Риби

Започва нов месец, съдбата дава нови шансове. Знаете, че всичко започва с вътрешната настройка, така че използвайте този ден, за да подобрите начина, по който виждате нещата. Отърсете се от негативните мисли. Ден, в пряк и преносен смисъл, за подобряване на зрението.

хороскоп от astrohoroscope.info