Икономика

Vivacom представя първите по рода си бустери за скорост за новите Unlimited планове

   
Vivacom представя първите по рода си бустери за скорост за новите Unlimited планове

От днес Vivacom предлага на клиентите си уникални за пазара бустери за скорост, валидни за новите Unlimited планове. С Двойна скорост уикенд, MAX скорост за ден и MAX скорост за седмица, потребителите получават пълна свобода да персонализират плановете според собствените си нужди. Бързо и лесно, само с няколко клика, те могат да удвоят включената скорост или дори да я увеличат на MAX за конкретния период.

„С новите бустери за скорост предлагаме на клиентите възможността сами да управляват скоростта в своите планове. Това е следващата логична стъпка в надграждането на нашите неограничени планове, след като само преди 2 месеца лансирахме напълно обновено Unlimited портфолио с двойно по-високи скорости2 и включени роуминг MB дори в 13 държави извън ЕС“, коментира Николай Андреев, главен изпълнителен директор на Vivacom.

Новите бустери за скорост са достъпни за всички нови и настоящи клиенти на най-новите Unlimited планове на Vivacom. Активират се бързо и лесно през мобилното приложение MyVivacom. С тях потребителите могат да сърфират и работят още по-бързо в най-голямата 5G мрежа в България3.

Бустерът „Двойна скорост Уикенд“ е безплатен за клиенти на новото Unlimited портфолио. С бързо и лесно еднократно активиране през приложението MyVivacom, клиентите получават уникалната възможност да удвоят своята скорост на download на мобилен интернет всеки уикенд за целия срок на договора. Увеличаването на скоростта в 5G мрежата при плана Unlimited 20 е от 20 Mbps на 40 Mbps, а при Unlimited 200 – от 200 Mbps на 400 Mbps.

Бустерът „MAX скорост за Ден“ увеличава скоростта на MAX за ден, само за 2 лева с ДДС. Този пакет е валиден в рамките на 24 часа от момента на активиране, след което отпада автоматично.

Бустерът „MAX скорост за Седмица“ увеличава скоростта на MAX за седем дни за 10 лева с ДДС. Този пакет е валиден в рамките на 168 часа от момента на активиране, след което отпада автоматично.

Повече информация за новите бустери за скорост можете да намерите ТУК.