Шоу

Светлана Гущерова е бременна с петото си дете!

   
Светлана Гущерова е бременна с петото си дете!

Светлана Гущерова окончателно се отказа от развод със съпруга си Християн Гущеров, а причината е… бебе! Плеймейтката е бременна с петото си дете, научи ексклузивно Intrigi.bg. Блондинката е в съвсем ранна бременност и е научила едва преди дни благата вест.

„Светлана отдавна искаше още едно дете, но след раждането на малката Валентина миналото лято Християн бе категоричен, че това ще е последното. След тежките моменти, които имаха обаче, двамата решиха, че още едно бебе би скрепило брака им“, разказват близки до фамилията.

В момента семейството е на море, откъдето Светлана не спира да разводнява мрежата с кадри, които показват колко щастливи са заедно. Въпреки че само допреди месец блондинката се кълнеше, че е приключила отношенията си с милионерския син, сега тя демонстрира безрезервна любов към Хриси и дори показа новия си татус на бедрото с рождената дата на съпруга си.

А на една от последните снимки двамата нежно са сложили ръце върху бременното коремче. „Да не очакваме бебе номер 5“, заподозряха и последователите й, но суеверната Светлана запази мълчание.