Шоу

Адел отказа 200 млн. долара да продължи турнето си, предпочита да си почине

   


Адел е отхвърлила договор за 200 млн. долара, за да продължи турнето си, след като разкри пред феновете, че ще си вземе почивка "за невероятно дълго време", предават светските издания.

36-годишната хитова изпълнителка наскоро завърши своето турне в Мюнхен, Германия. По време на последната вечер на грандиозното си шоу Адел призна, че скоро няма да се види отново с феновете си. Говорейки на сцената пред своята публика, изпълнителката разкри: "Имам още 10 концерта, но след това няма да ви видя невероятно дълго време, но ще ви държа близо до сърцето си."

Адел, която наскоро потвърди годежа си с Рич Пол, има договор да се върне в Лас Вегас, за да завърши частично отменената си резиденция в Caesars Palace, но след това няма планове да продължи да работи в музикалната индустрия дълго време. Тя не само не планира да бъде в светлината на прожекторите за известно време, но и според съобщенията е отхвърлила многомилионно предложение за удължаване на турнето ѝ.

Смята се, че офертата е включвала резиденция в Макао, Китай, и още едно световно турне. Вътрешен източник наскоро заяви: "Имало е много предложения, но тя е отхвърлила всички, защото иска да бъде у дома с детето си."

В разговор с Daily Mail, те добавиха: "Китайската сделка постави "милиони долари на масата, но в крайна сметка тя не пожела да го направи. Тя е поставила на първо място детето си, партньора си и себе си."

През юли Адел седна за интервю с германската обществена телевизия ZDF и отвори дума за бъдещето си.

Звездата заяви: "Искам голям пробив след това и мисля, че искам да се занимавам с други творчески неща. Само за малко."

Адел се премести в Съединените щати и обяви резиденция в Caesar's Palace Colosseum във Вегас, която трябваше да започне през януари 2022 г., но беше отменена в последния момент, само ден преди откриването.

Тази стъпка беше обяснена с това, че екипът ѝ е заразен с ковид, а освен това тя отмени 10 концерта във Вегас поради заболяване. Феновете останаха ядосани, тъй като бяха похарчили хиляди за полети и настаняване, както и за билетите си, за да видят изпълнението на Адел.

Тя коментира ситуацията в началото на концерта си в Мюнхен, като каза на феновете си: "Бях спокойна през цялата седмица до момента, в който приятелите ми се притесняваха, че нещо не е наред. Спомних си, че отмених концерта си във Вегас. Нямаше да съм тук, ако това не се беше случило - нямаше да мога да продължа, ако бях направила шоу, в което не вярвах."

По-късно Адел се извини за причиненото неудобство в социалните мрежи. Сега резиденцията ще продължи до 23 ноември тази година, след което тя се оттегля за неопределено време.