Шоу

Осъдиха ТикТок звезда на 100 години затвор за двойно убийство

   
Осъдиха ТикТок звезда на 100 години затвор за двойно убийство

Присъда от 100 години затвор сложи край на един от най-зрелищните процеси в американския щат Калифорния. В съдебната зала се чуха бурни аплодисменти.

Наказанието бе наложено на "ТикТок" звездата Али Абулабан заради жестоко двойно убийство, съобщават американските медии.

Процесът срещу JinnKid продължи няколко месеца. Той бе признат за виновен през май, а сега съдът определи и наказанието за жестокото престъпление, съобщава bTV.

Абулабан, който има над един милион последователи в платформата, беше обвинен в убийството на съпругата си Ана Мари Абулабан и нейния нов партньор Рейбърн Барън през октомври 2021 г.

След като инсталирал шпионски софтуер на таблета на петгодишната си дъщеря и установил, че съпругата му има нов партньор, Абулабан проследил двойката до луксозен апартамент в Сан Диего и ги убил с четири изстрела. Той заснел действията със смартфона си, а записите бяха показани на съдебните заседатели.

След жестокото престъпление мъжът се обадил на майка си и ѝ признал какво е направил. В съда той опитал да се оправдае с употребата на наркотици и неовладяното си психическо състояние. Съдията определи Абулабан като актьор и много егоистичен човек. На подсъдимата скамейка инфлуенсърът редувал драматичен плач с изблици на гняв.

Присъдата му от 25 години за всяко убийство плюс още 50 години за незаконно притежание на оръжие беше определена като несправедлива от самия него. Егоцентричното му поведение разгневи както наблюдателите на процеса, така и семействата на жертвите.

Сестрата на Ана споделя, че ако знаела за страданията и насилието, през което преминава Ана, щяла да дойде и да я спаси.