Шоу

Дейв Грол от Foo Fighters призна, че е изневерил на жена си и има тайна дъщеря

   
Дейв Грол от Foo Fighters призна, че е изневерил на жена си и има тайна дъщеря

Дейв Грол от Foo Fighters' Дейв сподели, че е баща на бебе, чиято майка не е съпругата му, съобщи unilad.com.

Музикантът, който поне до днес официално бе баща на три деца, влезе в своя Instagram по-рано днес, за да обяви новината.

"Наскоро станах баща на нова дъщеря, родена извън брака ми", написа той.

„Планирам да бъда любящ и подкрепящ родител за нея. Обичам жена си и децата си и правя всичко възможно, за да си възвърна доверието и да спечеля прошката им", заяви още музикантът.

Грол е женен за модела и телевизионен продуцент Джордин Блум от 2003 г. Двойката се срещна за първи път в уиски бар Sunset Marquis през 2001 г.

В интервю за ELLE през 2007 г. Грол разсъждава върху споделянето на първата им среща: „Когато за първи път срещнах жена си, излязохме на няколко срещи и реших, че не съм готов за сериозна връзка, така че просто спрях да ѝ се обаждам."

„След три месеца обаче ѝ се обадих пак. Тя вдигна телефона и каза: „О, никога не съм мислила, че ще те чуя отново“," добави той.

Двойката се ожени на 2 август 2003 г. и от брака им се раждат три дъщери - Вайълет Мей, 18, Харпър Уилоу, 15, и Офелия Сейнт, 10.

Неговата най-голяма дъщеря, Вайълет Мей, в момента е член на екипа на турнето на Foo Fighters.

Грол и Блум бяха забелязани заедно през юли на тенис турнира Уимбълдън в Лондон през юли 2024 г. заедно с други знаменитости.

Преди брака си с Блум, музикантът беше женен за Дженифър Лий Йънгблъд от 1994 до 1997 г.

Двойката се развежда през 1997 г. и според The Guardian изневярата е една от причините да се разделят.

Грол е основна част от рок музикалната сцена, свири като барабанист на Nirvana от 1990 до 1994 г. Той основава Foo Fighters през 1994 г., където поема ролята на водещ певец, китарист и главен автор на песни.

Грол и други членове на Foo Fighters наскоро съдиха бившия президент Доналд Тръмп за използване на тяхната музика по време на кампанията му за преизбиране на президент без тяхно разрешение.