Шоу

Бен Афлек се страхува да се среща с жени заради развода с Джей Ло

   
Бен Афлек се страхува да се среща с жени заради развода с Джей Ло

Холивудският актьор Бен Афлек официализира раздялата си с латино звездата Дженифър Лопес преди няколко седмици, а вече секси мацки му се хвърлят в обятията.

След като Джей Ло подаде молба за развод на втората им годишнина от сватбата миналия месец, той беше свързван с американската наследница Кик Кенеди. Представители на Афлек обаче побързаха да оспорят слуховете.

Но сега източник твърди, че дори и да иска, 52-годишният Бен си е наложил пълна забрана за срещи, докато тече бракоразводното му дело.

Това може да се дължи на факта, че двойката не е подписала предбрачен договор, преди да се оженят преди две години. Двойката сега е изправена пред разделяне на общите си активи, за които се твърди, че възлизат на умопомрачителните 650 милиона долара, пише varna24.bg.

Така че дори и Бен да желае да се върне към срещите, той едва ли скоро ще ги направи публични. Източник каза пред списание Heat: "Той наистина иска да започне да се забавлява отново и има толкова много секси жени, които взривяват телефона му, но той спира плановете си за срещи. Той не може да рискува да разстрои Джен. От негова гледна точка е разочароващо, че не му позволяват да се забавлява, но не може да рискува. Той се надява, че тя ще иска бързо да приключи разводът".

Източникът обясни, че колко гладко ще протече разводът им зависи от това дали носителят на "Оскар" и Джен "играят по правилата“, което означава, че той "няма друг избор, освен да бъде възможно най-сговорчив към нея“.

Освен това източникът твърди, че Бен "до голяма степен живее в страх“ от Джен в момента, поради което той имал толкова голямо желание да опровергае слуховете за Кик Кенеди.