Шоу

От 13 септември Vivacom ще приема предварителни поръчки за новата iPhone 16 серия

   
От 13 септември Vivacom ще приема предварителни поръчки за новата iPhone 16 серия

От 13 септември ще започне предварителните поръчки за най-новите смартфони iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro Max

Дългоочакваните модели се ще предлагат на от 15:00 часа на 13 септември на специална преференциална цена с новите планове от Периодът на предварителните поръчки е до часа на септември 2024 г., а доставките за първите поръчали ще започнат от септември.

Визуализация на изображенията

Phone 16 и iPhone 16 Plus предлагат изцяло новия A18 чип и удължен живот на батерията. Те имат усъвършенствана система от камери с много подобрения, иновативната функция Camera Control и бутона Action за бърз достъп до полезни функции.

се отличават със своята още по-добра производителност, гарантирана от водещия в индустрията процесор, по-големи размери на дисплея и огромен скок в живота на батерията. Про моделите имат иновативна система с три професионални камери и функцията Camera Control.

Четирите модела ще се предлагат както в брой, така и на изплащане с плановете от и дават възможност на клиентите да сърфират в най-голямата 5мрежа в страната1.

Vivacom ще предложи и новото поколение безжични слушалки AirPods 4 и AirPods Max.Визуализация на изображенията

Повече информация на vivacom.bg.