Новини

Агресия в столичен мол: Мъже хвърляха столове и чупиха бутилки

   
Агресия в столичен мол: Мъже хвърляха столове и чупиха бутилки

Агитки на ЦСКА и Левски са се атакували взаимно в мол Paradise center, София. Ситуацията се разиграва в събота, а кадри, заснети от посетители на търговския център, показват как младите мъже хвърлят столове едни по други и се гонят. На видеата се вижда и ММА боецът Найм Салим с прякор Зомбито, съобщава Нова.

"Със сигурност бяха футболни агитки. Всички бяха с качулки, около 15-20 души общо. Снимах как едно момче хваща един стол и го хвърля по останалите. Чупиха стъклени бутилки, започна масов бой. Хората в мола започнаха да се крият по магазините. Ситуацията продължи около 5 минути. Накрая охранители ги хванаха и ги заведе към полицията", коментира в ефира на "Здравей, България" Илиян Илиев, който е станал свидетел на агресивната проява.

По думите му няма пострадали. Когато ММА боецът Найм Салим е видял, че Илиев снима, го замерил с бутилка. Илиян Илиев е качил видеото в социалните мрежи, след което е получил заплахи. 

"За три дни видеата, които качих, събраха общо 3 млн. гледания. Започнаха да ме заплашват, че ще ме причакат и пребият", казва още Илиев.

По информация на Нова има един задържан, но по-късно е освободен. Няма информация за глобени.