Спорт

Най-успешният ни тенисист Григор Димитров е посланик на бранда Пощенска банка

   
Най-успешният ни тенисист Григор Димитров е посланик на бранда Пощенска банка

Postbank Visa Tennis Gala се провежда в деня на София, за да зарадва столичани и гостите на града с най-голямото спортно събитие за годината. Благодарение на генералното партньорство на Пощенска банка и Visa България най-успешният ни тенисист в световната ранглиста Григор Димитров и рекордьорът по титли от Големия шлем и олимпийски шампион Новак Джокович излизат днес в приятелски мач за първи път пред българска публика. Двете тенис звезди участват изцяло благотворително, като събраните средства ще бъдат предоставени на организаторите от Фондация „Григор Димитров“ и разпределени за различни техни проекти.

Пощенска банка, като генерален партньор, участва и в публично събитие на открито в Южен парк 2, зад музея „Земята и хората“, където на голям екран ще се излъчва мачът между двете тенис легенди. Входът за събитието за всички желаещи е свободен. Банката ще посреща посетителите в специално брандирана зона, където те могат да спечелят тенис топки с автограф на Григор Димитров. Пощенска банка ще осигури и още специални подаръци за гостите на Postbank Visa Tennis Gala, които ще гледат спектакъла на живо в залата, както и за последователите на банката в социалните й канали. Те ще могат да спечелят брандирани топки, козирки и тенис ракети.

„Радваме се да подкрепим в това мащабно спортно събитие най-успешния ни и обичан от всички тенисист Григор Димитров, който е посланик на бранда Пощенска банка. В негово лице ние също виждаме качества, които описват и самите нас – професионално отношение и постоянство на усилията, устойчивост на представянето през годините, като в същото време е млад и динамичен, изключително гъвкав и различен от всички останали със своята игра. Вярваме, че добрият пример, който дава чрез своята Фондация, ще бъде последван и от други успешни хора, спортисти и компании, защото инвестицията в децата е инвестиция в бъдещето ни. Подкрепата за децата и младите хора винаги е била част от нашите ценности. Няма по-добра мотивация за тях да продължат да се движат смело напред от чудесния пример и подкрепа на световни звезди като Григор Димитров и Новак Джокович“, коментират от Пощенска банка.