Автомобили

Пускат наточена Dacia Duster с брутален тунинг

   


Третото поколение на Dacia Duster, получава първите си тунинг промени от германския дилър Carpoint. Dacia Duster III Carpoint Edition се отличава с редица визуални подобрения, които придават на популярния SUV по-агресивен външен вид.

Основните модификации включват широк бодикит с разширения на предната и задната броня, разширени калници, въздуховод на капака и нови елементи на вратите. Комплектът заменя облицовката от 20 % рециклирана пластмаса на стандартния Duster с по-стилен и привличащ вниманието дизайн. По цялата каросерия са добавени червени акценти, за да се подчертае още повече спортният ѝ вид.

Пускат наточена Dacia Duster с брутален тунинг - 2
 
Duster III Carpoint Edition може да се похвали и с нови алуминиеви джанти, вероятно с диаметър 20 цола. Тези джанти са обути в гуми с изключително нисък профил, което значително намалява възможностите извън пътя на автомобила за сметка на визията.
 
Пускат наточена Dacia Duster с брутален тунинг - 3

Въпреки че Carpoint все още не е разкрил никакви подобрения в производителността, те намекнаха за допълнителни модификации, които да съответстват на подобрената естетика. Възможно е тунинг комплектът да включва подобрения на производителността, като например модифициран двигател или система за окачване.