Новини

Млечният бос Димитър Зоров язди уникално ламборгини Urus за 800 бона

   


Селскостопанският олигарх Димитър Зоров, шеф на любимата мандра на властта „Пършевица”, е горд собственик на уникално ламборгини Urus Performante, чиято цена стига 800 000 лева, докладва пред Narod.bg щастлив авер на млечния бос.

SUV-ът в искрящо зелено на елитната италианска марка крие под капака 666 конски сили, всяка от които излиза по 1000 лева без ДДС, доволен е източникът ни. 

Бижуто на четири колела хитро е зад граница, далече от завистливи очи – възпитаникът на милиционерската школа в „Симеоново” язди ламборгинито в Гърция, като често може да бъде забелязан да пили гуми в Солун. Не е тайна, че мултимилионерът притежава няколко лукс имота в южната ни съседка, където прекарва по цели лета.

Хипер автомобилът е поредното попълнение в колекцията на Димитър Зоров. Както първи писахме, миналата есен милионерът, основен доставчик на храна в училищата в цяла България, брои четвърт милион за BMW i7, което поля с тежки трапези в компанията на шефове от Държавен фонд „Земеделие”,основен спонсор на бизнеса му.

Според наши източници до лятото на 2023-а Димитър Зоров е получил 10 милиона лева пряка помощ от ДФЗ. Кашкаваленият бос прибрал и други 20 млн. лева по схемата „Училищен плод и мляко” в София и цялата страна. Сега виждаме и как се харчат милионите от обществени поръчки – за ултра скъпи играчки на четири колела, с които баровецът Димитър Зоров събира очите на изумените гърци.