Икономика Новини

Vivacom предлага серията HUAWEI Pura 70 в комплект със смарт часовника HUAWEI Fit 3

   
Vivacom предлага серията HUAWEI Pura 70 в комплект със смарт часовника HUAWEI Fit 3

Vivacom предлага в магазините си всички модели от серията HUAWEI Pura 70 в комплект със страхотния смарт часовник HUAWEI Watch Fit 3. Смартфоните идват в комбинация с новите планове Unlimited от Vivacom и съчетават иновативна технология и стилен дизайн.

Huawei Pura 70 Ultra впечатлява с иновативната си камера и ултрависока светлочувствителност, оборудвана с 1-инчов сензор. Камерата е с прибираща се структура, която също така се активира автоматично при заснемане и дава възможност за улавянето на кадри на изключително динамични сцени, дори при скорост до 300 км/ч. на обектите. Освен това, има и подсигурена защита със стъклото CrystalArmor Kunlun Glass, което осигурява на устройството допълнителна устойчивост на надраскване и удари. Батерията му е с капацитет 5200 mAh, като поддържа 100W кабелно и 80W безжично зареждане. Huawei Pura 70 Ultra се предлага в светло зелен и черен цвят, с елегантен завършек от веган кожа, на цена от 55.98 лева на месец на лизинг за 36 месеца в комбинация с план Unlimited MAX. 

HUAWEI Pura 70 и HUAWEI Pura 70 Pro също осигуряват на потребителите невероятна камера с висока светлочувствителност. И двата модела включват ултрасветламакротелефото камера с минимално фокусно разстояние от 5 см и 35-кратно увеличение. Тези устройства са защитени със здравото Kunlun стъкло, което ги предпазва от неволни изпускания. Батерията на HUAWEI Pura 70 е с капацитет от 4900 mAh, която поддържа 66W кабелно и 50W безжично зареждане. HUAWEI Pura 70 Pro има батерия с капацитет от 5050 mAh и 80W безжично зареждане, което позволява зареждане до 50% за само 15 минути. HUAWEI Pura 70 може да бъде закупен на цена от 35.98 лева на месец на лизинг за 36 месеца в комбинация с план Unlimited MAX, а HUAWEI Pura70 Pro се предлага за 45.98 лева на месец на лизинг за 36 месеца в комбинация с план Unlimited MAX. 

Смарт часовникът HUAWEI Watch Fit 3, който идва в комплект със серията смартфони, е идеалното съчетание между елегантен дизайн и висока функционалност. Моделътпритежава 1.64-инчов AMOLED дисплей с висока резолюция, като има разнообразие от спортни режими – 96 различни активности, като бягане, плуване и йога. Освен това, разполага и с функциите проследяване на сърдечния ритъм в реално време и измерване на нивата на кислород в кръвта (SpO2). Батерията му издържа до 10 дни, а с бързото зареждане само няколко минути са достатъчни за цял ден активно ползване.