Анализи Новини

Борисов: Не искам да се занимавам с другите партии - доказаха, че не могат

   
Борисов: Не искам да се занимавам с другите партии - доказаха, че не могат

Тук изобщо не искам тази кампания да нападам или да се занимавам с другите партии. Те доказаха, че не могат. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Стара Загора.

"Нищо от това, което сме говорили, не виждам да са се случило. Тук изобщо не искам тази кампания да нападам или да се занимавам с другите партии. Те доказаха, че не могат. Левите партии взимат заеми за пенсии от богатите и да ги даваме на бедните. Звучи красиво, но тези пари ще ги плащат младите. В България този разговор вече не се води", коментира Борисов.

"Всички хора от Стара Загора, които отиват да гласуват, виждат, че няма смисъл. И да гласуват, и да не гласуват, парите си вървят. Изхарчили сме над 1 милиард за 7 пъти избори", допълни той. 

"Харчим 100 млн. наши държавни и се чудим ще има ли правителство. Ми няма да стане нито едно от тези неща за Стара Загора. Ние не правим откриване сега".

"Днес присъствах на първата копка на околовръстното край Пловдив. Излизат лидерчета, политолози, социолози. Няма да стане това, което предричат. Багер, свещеник при откриването на южния обходен път в Пловдив. Правят 160 метра и спират. 44 милиона им оставих. Кършат пръсти сега. Останали са им 9. Това се случи за 4 години", заяви Борисов. 

"Мъчно ми е, защото това сме го правили, правили, правили и щяхме да сме го забравили. Можем да го направим, ако имаме от 80 нагоре депутати. Ако ги нямаме, ще се видим пак. Бяхме 22, сега сме 18, следващия път ще видим", каза Борисов. 

"В София ме гледат, за да извадят нещо. Или съм нервен, или съм се карал. Не, ще се опитаме да подредим приоритетите. Ще го направим с повече финансова дисциплина, повече контрол и първо важните места", обясни лидерът на ГЕРБ.

"Сигурността е важна - виждате какво е в Австрия, Германия, Франция. За пример бяхме по проблема с нелегалната миграция". 

Четири години ГЕРБ е в мазето. Битка по високите етажи чухте ли да има? Никой не искаше България да е лидер на Балканите. Тогава всичко минаваше през България - газ, нефт, ток. Но сега всички почват да надигат глава, защото си мислят, че няма от какво да се плашат. Но скоро ще има.