Шоу

Гущерови го закъсаха, броят си стотинките за храна на промоция

   
Гущерови го закъсаха, броят си стотинките за храна на промоция

Обути с джапанки, Християн и Светлана купуват храна и вещи на промоция, информира "България Днес".

Животът на Светлана и Християн Гущерови изобщо не е цветя и рози, както се опитва да демонстрира светската двойка. От лъскавите партита, прислужници, пури, уиски, шофьори и всякакви други глезотии не е останало нищо. Двойката се е докарала дотам, че обикаля по джапанки, кара поочукана кола, а на Гущеров му се налага сам да мъкне торбите с храна. Нещо, което бе немислимо само допреди няколко години.

Милионерският наследник и плеймейтката чакаха чинно техен приятел пред банката. А веднага след това отиват в магазина да си купуват храна и стоки от първа необходимост.

Колата на Гущерови е засечена в идеалния център. Аудито на фамилията, което си личи, че е удряно няколко пъти, е управлявано от Светлана. А до нея на предната седалка е мъжът ѝ Християн. След няколко трудни маневри плеймейтката, родила четири деца на Гущеров, все пак успява да се намести на паркинга. А от задната седалка излиза мистериозен мъж. Той веднага тръгва към близката банка, пред която е спряла сексбомбата.

В това време Гущеров нервно чака в автомобила. Щом вижда, че въпросният господин излиза от банката, Християн на секундата скача от предната седалка. И се запътва към него. След няколко секунди по-късно двамата вече са в колата. А Светлана с мръсна газ потегля. В това време любимият "мечо" на плеймейтката пафка нервно цигарка в колата. Километри по-късно Гущерови отново спират аудито, а въпросният мъж от задната седалка слиза и си тръгва.

Светлана и Християн пълнят по една кошница с храна. През цялото време блондинката гледа в телефона си, където има списък с това какво трябва да се пазари. Разбира се, двойката се оглежда и внимателно за всички възможни промоции в супермаркета.

В един момент Християн излиза от магазина. Гущеров-младши провежда дълъг и явно напрегнат разговор, тъй като над 10 мин. говори, а от движенията му изглежда доста нервен. След като затваря, той се връща при любимата му, която вече е пазарила почти всичко, и двамата се запътват към касите. Покупките им са доста, което надява на мисълта, че е било пазар за морето, на което прекараха няколко седмици през август и септември.

Както е известно, Гущерови отново се събраха. Преди няколко месеца Светалана обвини мъжа си, че е лъжец. И не иска да чуе за него. Дни по-късно пък плеймейтката, прочута и с прякора си Гонзовица, се обясни в любов на Християн. И се показа, че са заедно и щастливи.