Новини

Новият TCL 50 Pro NXTPAPER 5G вече е достъпен в мрежата на Vivacom

   
Новият TCL 50 Pro NXTPAPER 5G вече е достъпен в мрежата на Vivacom

Vivacom официално започва продажбите на най-актуалния модел от последната серия на бранда TCL. Новият TCL 50 Pro NXTPAPER 5G беше представен в началото на септември и впечатлява с иновативната си технология на дисплея, предназначена за намаляване на стреса в очите. Клиентите на телекома могат да закупят устройството в комплект със стилус T-Pen и специален калъф на страхотна цена от 18.98 лв. на лизинг за 24 месеца със сключване на 24-месечен договор с планUnlimited 200.

TCL 50 Pro NXTPAPER 5G идва с допълнително усъвършенстван 6,8-инчов екран с Full HD+ резолюция и честота на опресняване до 120 Hz. Дисплеят се отличава с редица сертификати за защита на очите благодарение на силно подобрени функции за предпазване на зрението. Смартфонът разполага и с удобен режим, който регулира яркостта автоматично спрямо околната светлина. TCL 50 ProNXTPAPER 5G е изключително подходящ за използване от активни читатели, защото осигурява интерфейс, подобен на електронна книга. 

Новият модел на TCL може да запечата с лекота всеки момент с отличната си тройна система от камери – 108 МР основен сензор, 8 МР ултраширок и 2 МР с макро обектив. Селфи камерата на TCL 50 Pro NXTPAPER 5G е с 32 МР, като всички обективи осигуряват ясен, стабилен и последователен запис, задвижван от алгоритми.

Едно от основните предимство на Pro модела на серията е увеличената вътрешна памет от 512 GB за съхранение на файлове. Смартфонът е задвижван от чипсет MediatekDimensity 6300 и 8 GB RAM, които гарантират оптимална производителност за всички ежедневни предизвикателства.

TCL 50 Pro NXTPAPER 5G работи с Android 14, мощен 5Gчипсет, а батерията му е с капацитет 5010 mAh с поддръжка на бързо зареждане до 33W. Устройството се предлага в няколко цветови варианта, вдъхновени от природата, и поддържа екстри като eSIM, сензор за пръстов отпечатък, NFCтехнология за безконтактно плащане и отключване с лицево разпознаване. 

Повече информация можете да намерите ТУК.

гр.