Шоу

bTV изхвърли Иван и Андрей от Бригада нов дом

   
bTV изхвърли Иван и Андрей от Бригада нов дом

Дуото Иван и Андрей окончателно са вън от bTV, след като телевизията реши сама да продуцира "Бригада Нов дом".

Продуцентите обясняват в своето онлайн предаване, че не са запознати с причините на телевизията, но наблюдатели са категорични, че спрените приходи от хазарт карат медиите да затягат колана драстично и най-прекият път към ограничените разходи е да се лишат от външни продукции.

Мария Силвестър, която води предаването от самото му създаване, както и Калин Евтимов, който е майстор от предишния сезон и бивш участник във "Фермата" редовно споделят в Инстаграм снимки от работата по новия сезон на Бригадата. Явно сменени са само Христов и Арнаудов, но не и лицата на продукцията, видя Hotnews.bg.

"По отношение на "Бригадата" - не, ние няма да сме продуценти на следващия сезон и нямаме никакъв отговор защо. Но това е решение на телевизията. Ние си свършихме много, много добре работата в сезоните, в които бяхме продуценти", обясни Андрей в онлайн ТВ предаването си НЕОФИШЪЛ в YouTube.

"Честно казано последните 8-9 години когато се върнахме след няколко години пауза в bTV много ни се искаше да ни дадат някакво забавно предаване. Нещо, което е свързано със сцена, хумор, блясък, таланти. Нещо като Music Idol, нещо като вечерно шоу, но те винаги ни поръчваха неща, които са в посока драма, взаимоотношенията. Като се започне от "Истински истории", мине се през "Фермата", което е велико предаване, но не предполага прекалено много смешки и хумор, мине се през "Бригада нов дом". Едно от най-любимите ми предавания, обаче то също има много драма в себе си. Винаги правихме неща в предаванията, които бяха по-скоро сериозни и не в посока на стопроцентово сценично забавление", обясни още той.