Икономика

Vivacom с ексклузивна оферта за оптичен интернет и телевизия с 50% отстъпка за цяла година

   
Vivacom с ексклузивна оферта за оптичен интернет и телевизия с 50% отстъпка за цяла година

Vivacom предлага ексклузивнаоферта за високоскоростен интернет Vivacom Fiber и EON телевизия с 50% отстъпка за цяла година. В допълнение всички клиенти, които се възползват от промоционалната оферта, получават напълно безплатно най-новото поколение рутер – Wi-Fi 6, който осигурява по-бърза скорост, по-висока производителност и по-стабилна работа.

„Нашата оптична мрежа е най-голямата в България и предлага абсолютно най-качествения интернет. С нея покриваме над 1 500 000 адреса в 33 града, като планираме да разширим покритието до 67% от домакинствата до 2028 г. А с ексклузивната ни оферта за 50% отстъпка за първата година правим още по-достъпни доказано най-качествения оптичен интернет и интерактивната телевизия EON за всички нови и настоящи клиенти в цялата страна“, сподели Любомир Малоселски, директор Продукти и услуги във Vivacom.

Оптичният интернет на Vivacom осигурява стабилна връзка, супер бърза скорост и ниско времезакъснение. Едно от основните му предимства е липсата на ограничения, защото всички потребители в домакинството могат да се свързват едновременно и да се възползват от максималната скорост. Така всеки член на семейството може да се наслаждава на гейминг и стрийминг с отлично качество, светкавично сваляне на големи файлове, безпроблемно провеждане на видео разговори и гледане на 4К филми, дистанционно обучение, работа и забавление и много други, дори и в най-лошата буря.

Клиентите на Vivacom могат да избират от 3 пакета със скорости 200 Mbps, 600 Mbps или 2 000 Mbps. Vivacom Fiber със скорост 200 Mbps в комбинация с EON LIGHT се предлага на цена от 16.45 лева на месец за първите 9 месеца. Vivacom Fiber със скорост 600 Mbps и пакет EON FULL е на цена от 19.45 лева на месец за първите 12 месеца, ултра бързият оптичен интернет Vivacom Fiber 2 000 Mbps и пакет EON PREMIUM може да бъде закупен за 37.45 лева на месец за първите 12 месеца.

Всички клиенти, които сключат договор като част от настоящата промоция, получават напълно безплатен Wi-Fi 6 рутер за целия срок на договора. Той е перфектното решение за всяко домакинство, защото осигурява 4 пъти по-голям капацитет за повече свързани устройства. В сравнение с Wi-Fi 5, новото поколение предоставя 40% по-бърза скорост, по-добра устойчивост на връзката и по-висока сигурност. 

Повече информация за промоционалната оферта на Vivacom можете да намерите ТУК.