Шоу

Анджела Ташева изгря с ново видео в OnlyFans след напускането си от Big Brother

   
Анджела Ташева изгря с ново видео в OnlyFans след напускането си от Big Brother

Падението на новите риалити герои няма насищане, след като нова серия от порноклипове на фамозната Анджела Ташева от Big Brother заляха мрежата.

Моделката напусна едва в четвъртък шоуто, но веднага включи на четвърта и се върна към истинския си занаят, пише Хот Арена.

Горещите видеа за възрастни, които секси брюнетката продава в платена онлайн платформа, този път са с участието на друга палава девойка, с която заедно мърсуват на диван в стая със спуснати щори, както и няколко, на които брадърката сама демонстрира завидни умения с интимни играчки в ръка, пише marica.bg.

Порноизпълненията на Анджела взривиха мрежата и през март, когато Ташева доби популярност с участието си в друго риалити „Къщата на инфлуенсърите“. Снимки и видеа на добилата популярност като „кралицата на скандалите“ в онлайн формата Анджела Ташева показват как татуираната варненка се отдава на неизвестен мъж. Докато интимният ѝ партньор остава скрит, а на показ е единствено мъжкото му достойнство, еротичната моделка позира пред камера и се справя със сексуалните изпълнения далеч по-добре и от професионална порноактриса.

Анджела шокиращо напусна къщата на Big Brother в четвъртък. От няколко дни тя не се чувства добре и е пратена на изследвания. Внезапно Big Brother обяви, че тя има половин час да напусне къщата, защото се налага да ѝ бъдат направени по-обстойни изследвания, което в шоуто няма как да стане. Последва трогателно сбогуване с много сълзи.

„Била съм в детски затвор“, призна си сама провокативната брюнетка в предаването. Друго, което тя разказа за себе си е, че е еротичен модел и че вижда мъжете като банкомати. Младата дама е бисексуална и си има приятелка.

През лятото Ташева беше хваната да шофира под въздействието на наркотични вещества. По-късно е освободена срещу 2 бона гаранция. Причината за ниската ѝ гаранция е изненадваща. Темида определя само две хилядарки, защото еротичната моделка няма никакви официални доходи. Анджела се води безработна и по тази причина Софийският районен съд се смилява над красавицата. Нещата обаче не стоят точно така, защото самата Анджела се фука, че изкарва над 9 бона на месец от платформата OnlyFans. Моделката най-вероятно не отчита приходите си, коментират запознати със случая.