Шоу

Радина Кърджилова печели повече като инфлуенсър, отколкото като актриса

   


Радина Кърджилова стана известна с участието си в хитовия сериал „Стъклен дом“, заснет между 2010 и 2012 г. След това обаче кариерата ѝ не се разви според очакванията и остана в публичното пространство най-вече като жената на Деян Донков, пише Crimesbg.com.

През последното десетилетие Радина разчиташе именно на съпруга си във финансов аспект, но след раздялата им преди няколко месеца се наложи сама да се оправя и успя да намери друг начин да се издържа.

От началото на лятото до ден-днешен Кърджилова работи усилено като инфлуенсър. Тя е рекламно лице на много модни марки, някои от тях дори чуждестранни (във Франция например), което ѝ носи луди пари.

За всяка разгледана снимка в Инстаграм Радина прибира по 1000 лв. Тя има 87 000 последователи и може да си представите какви приходи прави само от рекламни снимки. За последно рекламираше кучешка храна, което ѝ пасва идеално, защото тя е известна като почитател на кучетата.

Предвид факта, че печели в пъти повече, отколкото в театъра, Радина Кърджилова сериозно се замисляла дали да не преустанови актьорската си кариера. Тя вече не виждала смисъл да се качва на сцената за тези мижави хонорари, изгубила и тръпката от професията.