Спорт

Кой отбор предвиждат букмейкърите за шампион на Англия в началото на сезона?

  29.09.2020 08:18  
Кой отбор предвиждат букмейкърите за шампион на Англия в началото на сезона?

Всеки спортен фен вече е започнал да прави планове за потенциалният победител във Висшата лига. Всички прогнози започват от самото начало, особено след като видим спортната форма на отборите, желанието им да се борят за трофея и ситуацията става още по-добра, когато видим и резултатите от трансферния прозорец. Футболните страсти се засилват сериозно и нека не забравяме, че тази година ще станем свидетели на доста тежки сблъсъци, особено след като миналата година имаше сериозни протести от феновете и отборите.

Букмейкърите също са се подготвили за новия сезон и с интерес ще следят представянето на отборите, а мнозина вече са започнали с номинациите на отборите, които ще се борят за купата. Можем да забележим, че в спортната секция на bet365 присъства опция за дългосрочни залози. Това е една доста приятна функция за запалянковците, които нямат много нерви и време, за да проследят целия сезон и директно могат да направят своята прогноза от самото начало.

В списъка с обичайните заподозрени ще срещнем отбори като Манчестър Сити, Ливърпул и Челси. Трите тима и до този момент държат се нареждат сред фаворитите. От една страна можем да забележим, че Пеп Гуардиола и Юрген Клоп имат стари сметки за уреждане и дори и в този момент не хранят особено топли чувства и най-вероятно ще останат в модерната футболна история като атрактивната враждуваща футболна двойка.

Гуардиола не е особено щастлив от факта, че миналата година се размина само с усещането за трофей, макар и Ливърпул да поставиха доста огромна точкова разлика. В това забавление не трябва да забравяме, че Франк Лампард също има мнение по въпроса, а и трябва да му признаем, че е от малкото мениджъри, които успяха да постигнат цял месец с победи, чудото може да бъде по-дългосрочно.

Междувременно отборите на Арсенал, Манчестър Юнайтед и Тотнъм ги следват по петите, а там можем да обърнем внимание на господа като Микел Артета, Оле Гунар и Жозе Моуриньо, които винаги крият поне по един коз и с удоволствие ще объркат плановете на лидерите. Да не забравяме, че Жозе е достатъчно специален и храни топли чувства към фаворитите, с малко повече усилия можем да станем свидетели и на още едно чудо, при това от най-лютия португалец във футбола, Кристиано Роналдо се нарежда на далечното второ място.

Разбира се, почитателите на огромният риск трябва да знаят, че в момента отборът с най-малки шансове е Уест Бромич Албиън. Букмейкърите не хранят много надежди, но пък във футбола няма нищо невъзможно, а и до края на сезона има твърде много време, за да отписваме всеки футболен отбор. В състезанието добавяме и Лестър в състезанието, особено след значителното израстване в последните години.

Футболните експерти и спортни журналисти обаче вярват силно в представянето на гражданите от Манчестър Сити и на докерите от Ливърпул. Какво обаче ще се случи, можем да видим в следващите мачове. Можем да бъдем категорични, че запалянковците с точна прогноза ще останат особено очаровани от крайния резултат. Дълготрайните залози винаги са били особено предизвикателство, а победителите винаги могат да се издигнат до статуса на легенди. Ръкавицата е хвърлена и сега остава от футболните запалянковци да направят правилната прогноза.

 


Анкета

Трябва ли да отворят заведенията?


Резултати
Видео
НАСА публикува видео на симулирано кацане на Марс
 05.01.2021 17:05      
Видео
Поздрав от роботите на Boston Dynamics
 02.01.2021 12:10