Шоу

Финалът на Като две капки вода ще се проведе на живо пред повече от 10 000 души

   
Финалът на Като две капки вода ще се проведе на живо пред повече от 10 000 души

Тази година NOVA ще изненада феновете на предаването „Като две капки вода“ с невиждано шоу. За първи път в историята на телевизионните предавания в България ще има финал на живо пред повече от 10 000 души.

Грандиозният спектакъл ще започне на 13-и май (понеделник) в 19:30 ч. в най-голямата зала в страната - „Арена София“, а зрителите на NOVA ще могат да го проследят от 20:00 ч. в ефира на телевизията. Билетите за шоуто вече са в продажба.

„Като две капки вода: ФИНАЛЪТ“ ще събере на сцената любимите водещи Герасим Георгиев – Геро и Димитър Рачков, звездното жури – Хилда Казасян, Веселин Маринов, Димитър Ковачев – Фънки и Любо Киров. Четиримата финалисти ще се борят за победата и гласовете на зрителите за титлата „Най-добър имитатор“, но освен тях ще има и много изненади, които ще направят вечерта незабравима.

В зала „Арена София“ ще бъде изградена специална сцена по подобие на телевизионната, но в много по-големи мащаби, а внушителни екрани ще направят шоуто още по-ярко. Зрителите на NOVA ще имат възможността да гледат спектакъла на „Като две капки вода: ФИНАЛЪТ“ през обективите на десетки камери.


Анкета

Зависи ли как ще гласувате от предизборната кампания на кандидатите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14