Новини

Повдигнаха обвинение на фолк певицата Дебора, освободиха я под парична гаранция

   
Повдигнаха обвинение на фолк певицата Дебора, освободиха я под парична гаранция

Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност фолк певицата Дебора, която беше заловена да шофира след употреба на алкохол. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“ от 1 до 3 години и „глоба“ от 200 до 1000 лева, съобщиха от пресцентъра на Софийската районна прокуратура.

Спрямо 33-годишната Дебора е наложена мярка „гаранция в пари“ в размер на 5000 лева.

"Пия лекарства за паник атаки. Чакаме кръвните тестове". Това каза попфолк певицата Дебора на излизане от 6 РПУ в София, където беше задържана.

На 9 април фолк певицата катастрофира на столичния бул. „Черни връх“. Тя се е ударила с автомобила си в друга кола. При тест с дрегер Дебора е дала положителен резултат за алкохол, като бяха регистрирани 2,9 промила, взети са ѝ и кръвни проби.

Тестът ѝ за наркотици е отрицателен. 

 

Пострадалият автомобил на Дебора

Пред екип на bTV тя заяви, че не е пила и не знае защо дрегерът е показал такъв резултат.

Това е пореден случай у нас, при който известна личност е арестувана за шофиране в нетрезво състояние или под влиянието на наркотици. Певицата Диона даде положителна проба за кокаин, която по-късно беше потвърдена от кръвното тестване. На 9 април Софийската районна прокуратура предаде Диона на съд. 
 
В края на миналата година пък журналистът Ивайло Цветков-Нойзи беше хванат да шофира с 2,12 промила алкохол в кръвта.
 
Преди това певицата Белослава също беше засечена да кара, след като е пила.