Шоу

Живият Нострадамус посочи къде може да започне Третата световна война

   
Живият Нострадамус посочи къде може да започне Третата световна война

Предсказанието на така наречения Жив Нострадамус, че „астероид, изобилстващ от богати материали“ ще прелети покрай Земята безопасно, се сбъдна. Той премина покрай планетата ни на 27 юни, но в най-близката си точка все още ще бъде повече от 17 пъти по-далеч от Луната.

Известният бразилски предсказател Атос Саломе преди това успешно предрече разпространението на коронавируса, купуването на X/Twitter от Илон Мъск и дори смъртта на кралица Елизабет II.

В скорошно интервю с Daily Star той намекна, че Третата световна война ще започне скоро. Саломе очакваше инцидент, който потенциално може да ескалира в световна криза, включваща сили като Съединените щати, Китай и Русия, пише Телеграф.

„Това, което може да е изглеждало като научна фантастика преди години, е на ръба да се превърне в част от ежедневието, нормализирайки това, което някога се е смятало за свръхестествено“, каза той, добавяйки, че особено внимание трябва да се обърне на региона около Южнокитайско море, където се чака ескалация на напрежението.