Шоу

Франциска от Денсинг старс сменя Деси Стоянова

   

Франциска с Георги Тошев
  фейсбук

Брюнетката е майка на две деца и живее във Варна. В морската столица се правят най-известните скокове от високо-от Аспарухов мост, така че подсказките, които дадоха от предаването надевоха много зрители на това предположение. Още през пролетта  продуцентът Георги Тошев съобщи, че ще работи с танцьорката в "Преди обед", където тя трябваше да има собствена рубрика.

След като Стоянова изненадала всички с решението си да слезе от екран, Франциска просто заела мястото й. То обаче още не е окончателно сигурно, защото в дамскто предаване на Би Ти Ви ще копират "На кафе" и ще пробват няколко жени за патньорки на Петър Дочев. Така постъпи и Гала, която все не може да избере панелистка на мястото на Ромина.

През пролетта Франциска беше седмичен коментатор в „Преди обед“ и събра много зрителски овации. Преди години по този начин беше въведена актрисата Рая Пеева, която няколко сезона се изявяваше като водеща и репортерка в „Преди обед“. Новият водещ Петър Дочев също беше избран след тестове на петима кандидати, които миналата пролет водиха предаването пет поредни дни. Съдийката по танци засега се справя отлично с тези тестове.