Шоу

Диона след изцепката: Извинявам се на цяла България

   
Диона след изцепката: Извинявам се на цяла България

„Извинявам се на цяла България“, каза Диона пред „Телеграф“, след като социалните мрежи гръмнаха с нейно видео. В него тя рекламира енергийно прахче, което се приема с шмъркане.

„Това е енергийна напитка, която се приема през носа, защото се абсорбира по-бързо в тялото. Хората ме мразят за това. Направих нещо, което правя ежедневно, както рекламирам парфюми, дрехи и т.н., така рекламирах и този продукт, какъв е проблемът“, сподели Диона.

„Онзи ден, когато направих благотворителен концерт и събрах 15 000 лв., никой не ме отрази. Нека ме плюят, извинявам се, че така се е случило. Не мога да си дам обяснение защо цялата държава ме нападна така и има толкова голяма злоба. Каквото и да направя, те все ме обиждат и ме мразят. Ако съм големият проблем на държавата, ми направете петиция да емигрирам и тогава може би България ще бъде приказна“, оплака се скандалната певица, която преди време бе заловена да кара с кокаин.
От Комисията за защита на потребителите обявиха, че ще санкционират с глоба до 30 000 лв. фирмата, разпространяваща енергийния прах. От Министерството на здравеопазването обясниха, че продуктите не са разрешавани от тях и са предприели проверка, каквато ще бъде направена от КЗП, сезирани са и агенцията по безопасност на храните и Изпълнителната агенция по лекарствата.

Според тях информацията е подвеждаща за потребителите, тъй като се посочва, че продуктите не съдържат характерни за храните съставки (глутен, захар), че са веган или че са еквивалент на енергийни напитки.