Новини Свят
Британското военно министерство твърди, че руският министър на отбраната Шойгу е отстранен от поста
 29.08.2022 13:05      

Британското министерството на отбраната твърди, че руският министър на отбраната Сергей Шойгу е бил отстранен от поста и сега оперативното командване в Украйна директно контактува с президента Владимир Путин.

Новини Свят
Британското военно министерство твърди, че руският министър на отбраната Шойгу е отстранен от поста
 29.08.2022 13:05      

Британското министерството на отбраната твърди, че руският министър на отбраната Сергей Шойгу е бил отстранен от поста и сега оперативното командване в Украйна директно контактува с президента Владимир Путин.

Новини
Българи масово пазаруват в Одрин, хиляди нашенци там през уикенда
 28.08.2022 19:52      

Значително е нараснал броят на българските граждани, посещаващи Одрин през уикендите, след като президентът Реджеп Тайип Ердоган разреши на българите да пътуват в Турция само с лични карти.

Анализи Новини
Икономедия са превърнали сграда - паметник на културата в коптор
 28.08.2022 17:48      

Сграда на ъгъла на улиците "Шишман" и "Иван Вазов" в идеалния център на София, където се помещава Икономедия - фирма от Кръга Капитал е превърната в бордей. Красивата къща е запусната, стените са олющени, цялата е в графити, а дограмата е изгнила и нацепена. Странните лъскави улуци на покрива, от най-евтината поцинкована ламарина, слагани сигурно от някоя ромска бригади, допълват тъжната картина на някога великолепния дом.

Новини
Ето какво казаха пред съда тримата сирийци от автобуса убиец в Бургас
 28.08.2022 16:43      

Съжалявам за случилото се, никога не съм мислил, че ще стане така. Имах нужда от пари, за да дойдат родителите ми в България. Не съм искал да поставя в опасност никого. Обещавам, че никога няма да нарушавам законите и да се занимавам с незаконна дейност.

Новини
Внезапно почина една от емблематичните фигури в ДПС Камен Костадинов
 28.08.2022 13:33      

Дългогодишният член на Централното оперативно бюро на ДПС Камен Костадинов е починал внезапно, съобщава Би Ти Ви.Той беше един от най-приближените хора на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган, беше депутат от ДПС последователно в 40-ото, 41-ото, 42-

Новини
Ще купуваме антибиотици само с електронна рецепта
 28.08.2022 12:30      

От ноември предписването на антибиотици ще става само с електронна рецепта. До момента общият брой на всички издадени електронни рецепти надхвърли 20 милиона, предаде bTV. В началото на епидемията от COVID-19 у нас цялото семейство на Венета Паунова боледува от вируса. Личният лекар им назначава антибиотик. „Просто го изписаха, не съм имала никаква бактериална инфекция. Нямахме достъп до личния лекар и всичко се случваше през Вайбър“, разказа Венета Паунова.

Новини
Мая Манолова: Сметките са непосилни за хората
 28.08.2022 12:07      

"Сметките са непосилни за хората. Нашето предложение е цялата сума на битовите сметки над 150 лева да бъде поета от държавата", заяви в "Денят започва" по БНТ Мая Манолова. Тя призова за ревизия на "Топлофикация София" относно изравнителните сметки, както и за проверка на всички топлофикации в страната.

Новини
Атанасов: Борисов трябва да бъде съден за сериозни корупционни сделки
 28.08.2022 10:29      

Обяваването на ареста на Бойко Борисов за незаконен бе необмислена стъпка, която целеше публичен ефект. Той трябва да бъде разследван и съден за много сериозни корупционни схеми в България. Това трябва да стане при обща работа на всички органи, каза съпредседателят на „Демократична България” Атанас Атанасов в студиото на „Събуди се” по NOVA.

Новини
Ние идваме! няма да участват на изборите, идеята на Слави Трифонов била тъпа
 28.08.2022 10:15      

„Ние идваме!“ и Единна народна партия, като мандатоносител, въпреки регистрацията ни в ЦИК, решихме четвърти път да не участваме в една и съща глупост с предизвестен резултат. Ще оттеглим участието си. Това заявиха Арман Бабикян и Николай Хаджигенов в студиото на „Тази неделя“ по bTV.

Анкета

Притеснявате ли се от идващата зима?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14