Новини

Борисов: Мисля да вкараме Фандъкова на първо място като депутат на изборите

   
Борисов: Мисля да вкараме Фандъкова на първо място като депутат на изборите

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че бившият кмет на София Йорданка Фандъкова ще води кандидат-депутатската им листа за предсрочните парламентарни избори. Борисов заяви, че ще сложи в листата с кандидат-депутати или Георги Георгиев, или Антон Хекимян от Столичния общински съвет.

На предизборна сбирка в столичния район "Подуяне" Борисов каза, че "Продължаваме промяната - Демократична България" ПП-ДБ безхаберно са развалили правителството, което "изглеждало добре за партньорите отвън". "Опаковката беше добре, но отвътре нямаше нищо", заяви той.

Борисов обяви, че ПП-ДБ не можело да се наричат умнокрасиви, освен иронично.

Лидерът на ГЕРБ се впусна в спомени от управлението си - за метрото, за посещенията на тогавашния канцлер на Германия Ангела Меркел, за построените магистрали. "Сега хем парите ги няма, хем нищо няма", обяви Борисов. По думите му по времето на ГЕРБ имало 0% инфлация.

Той заяви, че не говори срещу ПП-ДБ, за разлика от тях. "Не се знае - където плюеш, може да трябва да лижеш", пошегува се Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ обяви, че има специални симпатии към съпредседателя на ПП Кирил Петков. "Той с мен говори толкова искрено, че аз се чудя дали не е прав. Но за другите около него не мога да кажа, че имам такова доверие", коментира Борисов.