Шоу

Лени Кравиц пристигна в България за концерта си в Бургас

   
Лени Кравиц пристигна в България за концерта си в Бургас

Лени Кравиц и екипът му вече са в България. Световната звезда с десетки награди и милиони почитатели по цял свят ще излезе на сцената на Морската гара Бургас във вторник вечер.

Концертът е част от турнето „Блу Електрик Лайт" и официално започва в 21 часа, но вратите за най-нетърпеливите фенове, които искат да бъдат най-близо до сцената, отварят още в 18:00 часа, пише bTV.

Входът за събитието ще бъде организиран през ул. „Шести септември" (покрай х-л Приморец). Деца под 18 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация.

Организаторите препоръчват на гостите да дойдат възможно най-рано и отбелязват, че най-голяма част от посетителите идват между 19:00 и 21:00 ч.

Ще бъде обособена паркинг зона на ул. „Булаир", в отсечката от ул. „Константин Фотинов" до ул. „Цар Симеон I" в диапазона от 16:00 ч. на 6 август до 8 часа на 7 август. Капацитетът ѝ е за около 120 автомобила.

За концерта могат да се ползват и другите паркинги в града - Паркинг „Гурко", Паркинг „Опера", Паркинг „Трия Сити център", Паркинг „Кирил и Методий", Паркинг „Пиргос".

За удобство на всички меломани „Бургасбус" ще осигури допълнителни курсове на линиите Б11 и Б12.

Извънредните курсове ще бъдат изпълнени в нощта на вторник срещу сряда, като часовете на тръгване ще бъдат в 00:30 ч. и 01:30 ч. от начални спирки – терминалите в ж.к. „Меден рудник", ж.к. „Изгрев" и ж.к. „Славейков".

В Бургас функционира и нощна линия, която осигурява транспортно обслужване на пътници всяка нощ в интервала от 23:30 до 4 часа.