Икономика

Двойно повече от всичко с новите Unlimited планове на Vivacom

   
Двойно повече от всичко с новите Unlimited планове на Vivacom

Искате повече от мобилния си план? С новите Unlimited планове на Vivacom получавате двойно повече от всичко! Двойно по-високи скорости и двойно повече роуминг мегабайти в 13 държави извън ЕС, които ще преобразят начина, по който пътувате и общувате. 

Двойната скорост на новите Unlimited планове на телекома със сигурност ще ви впечатли. Можете свободно да стриймвате хитови филмови заглавия и сериали от HD качество или пък да играете онлайн игри без забавяне. А защо и да не работите от някое по-отдалечено място като планината или морето? Всичко това е възможно, благодарение на най-голямата 5G мрежа в България, която осигурява на потребителите безупречно изживяване. 

Още по-вълнуваща новина за новите Unlimitedпланове е добавянето на роуминг мегабайти в държави като Сърбия, Турция, Обединеното кралство, Швейцария и други, намиращи се извън ЕС, но въпреки това популярни за българите дестинации. Това означава, че ще останете свързани в тези страни, без да се налагат допълнителни разходи. Свободата да пътувате и да общувате с най-любимите ни хора никога не е била толкова лесна.

Новото портфолио на Vivacom предлага три вълнуващи плана, специално създадени за различните потребители. Без значение дали сте привърженик на социалните мрежи или запален геймър, а може би професионалният път е най-важното за вас – има план, който ще отговори на вашите нужди. Unlimited 20 например е перфектен за социални мрежи и браузинг, предоставяйки 21 700 MB роуминг в ЕС и 2 000 MB извън ЕС за първите три месеца. Unlimited 200 е идеален за стрийминг и видеоконференции с 6 000 MB роуминг извън ЕС за първите три месеца. А за онези, които искат най-доброто, Unlimited MAX ще предложи неограничена интернет скорост и 42 300 MB роуминг в ЕС, както и 12 000 MB роуминг извън ЕС за първите три месеца.

Освен всичко това, абонатите на Unlimited 200 и Unlimited MAX ще получат безплатен достъп и до мобилното приложение EON с повече от 60 канала, видеотеката Arena Play и спортните пакети DiemaXtra и MAX Sport Plus.

Потопете се в едно ново измерение на неограничена комуникация и открийте един свят без граници с Unlimited от Vivacom!