Шоу

Свършиха билетите за концерта на Преслава

   
Свършиха билетите за концерта на Преслава

Попфолк певицата Преслава разпродаде билетите за първия си самостоятелен концерт три месеца преди събитието.

Една от любимите родни певици на малки и големи Преслава тази година чукна двадесет години на сцена и обяви дата за концерт към края на годината. Изпълнителката обеща да бъде нещо грандиозно, а почитателите ѝ, които тръпнат в очакване, вече изкупиха всичко.

„С огромна радост искам да ви съобщя, че концертът ми на 16 ноември вече е разпродаден! Благодаря ви от сърце за вашата подкрепа и любов – нямам търпение да се видим и да създадем заедно незабравими спомени“, съобщи самата тя.

Голяма част от многото почитатели, които има брюнетката, не успяха да се доберат да закупят места за голямото събитие и затова започнаха да я молят за още една дата. „Чета коментарите ви и виждам, че много от вас не са успели да си вземат билет и ме молят за втора дата", добави певицата.
 "Мисля, че е голям риск, но със сигурност ще помисля върху това“, издаде самата тя и образува още по-голяма вълна от емоции. „Хората те обичат и не им омръзва, така че колкото и дати да дадеш, толкова пъти ще бъдат разпродадени билетите“, гласяха повечето коментари на феновете ѝ, цитирани от hotnews.bg.