Шоу

Аня Пенчева на 67 г.

   

  google

Аня Пенчева навършва 67 г. години днес. Актрисата винаги е била повод за възхищение със своя всепризнат талант, сексапил и харизма, които вече няколко десетилетия вълнуват публиката. На 67 години това, заради което тя заслужава аплодисментите ни днес, освен всичко останало е, че Аня Пенчева е страхотна баба, която обича да прекарва време с внуците си и да споделя тези весели моменти със света.

Актрисата има радостта да чува обръщението „бабо“ все по-често, след като синът ѝ Ангел Караньотов, който е 4-кратен европейски шампион по супермото, я зарадва с още един внук по-рано тази година. Ангел стана татко за пръв път през 2020 година, когато приятелката му, автомобилната състезателка Ива Русинова, роди момченце - Борис.

Пенчева има и двама внуци от дъщеря си, журналистката Петя Дикова - Сашко и Илиян от писателя Илиян Любомиров - и е почетна баба и на сина на доведената си дъщеря от втория си мъж Ивайло Караньотов.

"Пълно е с деца в семейството ни. Какво по-хубаво от това", радва се Пенчева, която се наслаждава на всеки момент, прекаран с малките.

Подходът на красавицата на българското кино към внуците е доста либерален, споделят нейните близки. Тя не им се кара, винаги е усмихната и дори се възползва от актьорския си талант, за да ги забавлява, разказва синът ѝ Ангел Караньотов.

"Има нещо много детинско в нея, което винаги ме умилява. Вярно, че понякога се престарава, но пък и децата ни са осъзнати - искат сами да се грижат в повечето време за малките, рядко ни ги оставят. Повече сме си сами с Аня, но това не ни напряга", споделя Ивайло Караньотов.

Аня откровено признава, че иска внуците ѝ да я наричат „бабо” и не разбира претенциите на свои суетни колежки, които настояват техните наследници да ги наричат по име, за да не се чувстват стари.

Телевизионната водеща Петя Дикова сподели емоционален пост в Инстаграм, посветен на родителите си.

На кадъра, запечатал този мил спомен от тяхната сватба се виждат родителите на Петя – Аня Пенчева и Сашо Диков, както и техните кумове актьора Николай Бинев и неговата съпруга актрисата Домна Ганева.

"Моите родители са се женили на днешния ден. От тях научих много за любовта, за разделите, но и за уважението и грижите след като бракът е приключил. Днес и двамата са щастливи с други хора, но у мен остана вълнението от тази дата, благодарение на която и мен ме има.", написа тя.

Припомняме, че след раздялата актрисата Аня Пенчева се омъжи за бившия лекоатлет Ивайло Караньотов, с който имат син на име Ангел.