Шоу

Кейт Уинслет се е подложила на операция за повишаване на либидото

   

  google

48-годишната звезда от "Титаник" Кейт Уинслет разкри, че се е подложила на терапия с тестостерон, за да повиши либидото си.

“Понякога жените имат истински спад в либидото, защото може да се случва нещо с тяхната щитовидна жлеза,” каза тя по време на участието си в подкаст, по време на който тя предложи съвет на слушателка, която иска да преосмисли сексуалния си живот. “В такива случаи нивото на тестостерон се променя.”

„Много хора не знаят това, но жените имат тестостерон в тялото си, когато той свърши, като яйцеклетките, той изчезва и след като изчезне, трябва да го допълните и това е нещо, което може да се направи и ще се почувствате отново секси,” поясни Кейт Уинслет.

Актрисата също така увери слушателката, че тя няма вина за промените, през които преминават женските тела.

“Телата ни са странни и се държат по странен начин, особено когато остаряваме,” каза тя.

Тя също така предупреди жената, че спадът в нивата на хормоните може да играе по-голяма роля в чувствата ѝ относно интимността, като каза, че трябва “определено” да проверяваме нивата на хормоните си.

Въпреки неизбежните промени в телата на жените с течение на времето, Кейт Уинслет каза, че има много положителни страни, които идват с възрастта.

“Мисля, че с напредването на възрастта жените стават по-сочни и по-секси и по-вкоренени в своята истина за това кои са. Стават по-способни да вървят по света и да се тревожат по-малко и това е нещо, което дава сила,” сподели тя, добавяйки, “Казвам на приятелите си през цялото време "Изглеждаш невероятно, изглеждаш страхотно"."

“Научих, че е важно да се грижиш за себе си отвътре — не само как се храниш и се грижиш за себе си от хранителна гледна точка, но как се грижиш за себе си от гледна точка на психично здраве; как се чувстваш емоционално, физически, твоето място в света, как живееш с почтеност и искреност.”, обясни още актрисата.