Шоу

Хороскоп за днес - 18 юни

   

  google

Овен

За вас денят не е толкова лош. Е, може би ще се наложи да се съобразите с някои хора, но като цяло ще успеете да постигнете своето. Ще се нуждаете особено много от приятелите си, те ще ви дадат емоционалната подкрепа, от която се нуждаете.

Телец

Денят не е лош за вас. Следвайки поривите си може да пръснете повече пари, отколкото можете да си позволите. Бъдете по-пестеливи, но пък и не се дръжте като скръндзи. Умереността е изхода.

Близнаци

В деня на Новолунието е важно да заложите програмата си за следващия месец. Фокусирайте се върху онова, което ви подхранва, което ви дава сигурност, стабилност и емоционална сила. Пожелайте си го и то ще тръгне към вас.

Рак

Успешен може да е този ден за вас, ако се държите естествено и не пришпорвате прекалено събитията. Може да ви споходят мисли за лятна отпуска, но за момента не бързайте да ги реализирате.

Лъв

Този ден ще ви предложи множество изпитания. На това отгоре ще имате и доста работа. Но пък няма да ви тежи и дори ще ви донесе удовлетворение, че сте успели да постигнете целта си.

Дева

Време за активни действия. Подходящ е да се извините, но пък не е време да започвате нещо ново. Като цяло е ден оптимистичен и вдъхновяващ.

Везни

Ден, в който ще сте доста педантични и всички недоизпипани неща ще ви дразнят. Използвайте днешните усещания, за да придадете съвършен вид на онова, което правите.

Скорпион

Този ден е по-подходящ за почивка, отколкото за работа. За тези, които имат изпит или друго важно представяне, успехът им е сигурен, само не бива да се притесняват. Късметът е близо до вас, хванете го.

Стрелец

Малко тягостно може да се чувствате днес и е добре да избягвате контакти с прекалено много хора. Художественото творчество ще е твърде вдъхновено днес, не изпускайте момента да се изявите.

Козирог

Днес ще се чувствате, меко казано, напрегнати. При това могат да се обадят някои стари болежки. Денят е много подходящ за започване на очистителни процедури, това би намалило градуса на страстите ви.

Водолей

Денят е малко сложен в емоционално отношение. Ще се наложи да си изяснявате някои взаимоотношения и ще трябва да направите известни компромиси. Внимавайте какво говорите, за да не съжалявате по-късно.

Риби

Много подходящ ден да докажете качествата си, въпреки мрънкането на околните. Не прекалявайте с критичните си забележки и не се опитвайте на всяка цена да впрегнете всички в работа.

хороскоп от astrohoroscope.info