Новини

Къде е Доган?

   


Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е напуснал резиденцията в Росенец. Това съобщи bTV, чийто екип беше допуснат вътре от собственика на сарая Данаил Папазов. 

Резиденцията е дворът са пусти, няма ги автомобилите, нито двете кучета, които са охранявали до днес почетния председател на ДПС.

Симпатизантите му, които от дни охраняваха сарая до морето също са се разотишли привечер, съобщи bTV. По-рано те твърдели пред репортер на телевизията, че Ахмед Доган е вътре.

Токът и интернетът в сарая на Ахмед Доган в Росенец са спрени. От разпространените кадри, че вижда, че Доган го няма в имота.

При опит на телевизионният екип да влезе в помещенията обаче те са бири спрени от човек, който се е представил за домакин.

Късно снощи според независимия депутат Савим Али интернетът е бил спрян за около три часа, което е изключило достъпа до охранителните камери. Малко по-късно е спрян и токът. А сега сараят изглежда съвършено празен.

Вече няколко дни се води спор трябва или не Ахмед Доган да напусне резиденцията, а собственикът ѝ Данаил Папазов изпрати две писма, с които настояваше тя да бъде освободена.

По-рано днес привържениците на Ахмед Доган казаха, че той все още е в лятната резиденция. „Тук сме, защото от четвъртък имаме опасения и сигнал за сигурност и здравето на Доган. Дали мутренските времена не се връщат? Господин Доган е тук, в сградата зад нас и е в отлично здраве“, каза независимият депутат Севим Али.