Новини

Партия на Зелените се регистрира самостоятелно за изборите

   
Партия на Зелените се регистрира самостоятелно  за изборите


Днес Партия на Зелените първа от всички политически партии се регистрира за участие в парламентарните избори на 27 октомври 2024 г. Това е единствената автентична екологична организация, защитаваща  природата, но и интересите на хората. Само за няколко дни от партията са събрали над 5150 гласа, при необходими 2500 за пред Централната избирателна комисия. 
След успеха на предишните евро и парламентарни избори, където Партия на зелените получи общо над 25 000 гласа, сега те се надяват да увеличат резултата, съобщиха от тяхната централа. Те припомнят, че на местните избори имат кмет на областен град - Кюстендил и още 4 кметове - на Симитли, Бобов дол, Хайредин, Николаево и 58 общински съветници. Тогава Партия на Зелените получи подкретата на почти 30 000 граждани. Амбицията на зелените е да удвоят тези резултати чрез разумна кампания за опазване на околната среда.
Партия на Зелените се превърна в лидер сред зелените организации и вярваме, че ще получим доверието на гражданите на предстоящия вот, допълват от организацията.